اعلام آمادگی قزاقستان برای مشارکت در طرح های صنعتی با دانشگاه آزاد اسلامی

تصویر مطلب اعلام آمادگی قزاقستان برای مشارکت در طرح های صنعتی با دانشگاه آزاد اسلامی
  • دوشنبه 22 آبان 1396
دکتر عزیز جوانپور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی با نورلان کوپوسینوف معاون مدیر منطقه ویژه اقتصادی PIT و هیات همراه دیدار و گفت وگو کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد تبریز، دکتر جوانپور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی و واحد تبریز گفت: قزاقستان کشور مسلمانی است و اشتراکات فرهنگی خوبی با ایران دارد، ارتباط ما باید با این کشور به بهترین شکل باشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تبریز ادامه داد: واحد تبریز با اعضای هیأت علمی مجرب، امکانات، تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی مناسب و شرکت های دانش بنیان آماده همکاری با کشور قزاقستان و انعقاد تفاهم نامه جهت تبادلات علمی و فرهنگی است.

جوانپور گفت: ما آمادگی این را داریم که با تکیه بر توان داخلی، پتانسیل های بالقوه و ظرفیت های متعددی که در زمینه علم و فناوری داریم، در بسیاری از زمینه های صنعتی، تجاری و فرهنگی با دولت قزاقستان همکاری کنیم.

در ادامه نشست نورلان کوپوسینوف معاون مدیر منطقه ویژه اقتصادی PIT قزاقستان که برای شرکت در پنجمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی RINOTEX2017به تبریز سفر کرده است، گفت: یکی از مهمترین اهداف حضور کشور قزاقستان در نمایشگاه، آشنایی با کارشناسان و متخصصان حوزه علم و فناوری در ایران است که می تواند در نهایت به تبادل اندیشه و تولید علم منجر شود.

وی ادامه داد: قزاقستان نیز برای گسترش روابط خود با ایران در این رویداد بین المللی حضور و آماده همکاری و مشارکت در طرح های بزرگ صنعتی با دانشگاه آزاد اسلامی است.

نورلان کوپوسینوف در خاتمه تأکید کرد: در غرفه قزاقستان در نمایشگاه ربع رشیدی سعی و تلاش ما بر این بود تا مردم کشور ایران و دیگر کشورهای جهان را با توانمندی های قزاقستان مطلع سازیم. چرا که لازم است در کنار توسعه مباحث گردشگری، کشورهای منطقه با یکدیگر در زمینه فرهنگی، علم، فناوری و تجاری سازی آن همکاری داشته باشند.

توسعه و تجاری سازی فناوری، انتقال تجارب علمی و فناوری با تأکید بر تجاری سازی علم، تبادل دانشجو در رشته های فناوری اطلاعات، نانوتکنولوژی، بیوتکنولوژی و ... توسعه شرکت های دانش بنیان از جمله موارد مطرح در این نشست صمیمی بود.