از سوی مدیرکل امور دانشجویی تشریح شد

جزییات و شرایط معرفی دانشجویان نمونه کشوری دانشگاه آزاد اسلامی

تصویر مطلب جزییات و شرایط معرفی دانشجویان نمونه کشوری دانشگاه آزاد اسلامی
  • سه شنبه 23 آبان 1396
دومین مراسم معرفی دانشجویان نمونه کشوری دانشگاه آزاد اسلامی همزمان با روز دانشجو(16 آذرماه) برگزار می شود.

دکتر علیرضا صامت مدیرکل امور دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در گفت و گو با روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی با اعلام این خبر گفت: برای دومین سال متوالی، دانشجویان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی از 7 گروه مختلف علوم پایه، فنی مهندسی، پزشکی، علوم انسانی، دامپزشکی و هنر و معماری انتخاب و همزمان با مراسم روز 16 آذر با حضور رئیس هیات موسس و امنا و رئیس دانشگاه مورد تقدیر قرار می گیرند.

وی افزود: دانشجویان نمونه از گروه های آموزشی و در مقاطع گوناگون با توجه به کسب بالاترین امتیاز و بالاترین رتبه براساس آیین نامه و الحاقیه مربوطه؛ انتخاب می شوند.

مدیرکل امور دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی درباره شرایط شرکت کنندگان برای انتخاب دانشجوی نمونه گفت: گذراندن آزمون جامع و داشتن مدرک زبان(EPT )ویا هریک از آزمونهای استاندارد زبان انگلیسی برای شرکت در جشنواره دانشجوی نمونه، در مقطع دکتری تخصصی (PHD) الزامی است.

وی افزود: برای دانشجویان مقطع دکتری تخصصی پژوهش محور شرط ورود به جشنواره، پذیرش یک مقاله ISI مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با EP حداقل 5/0 در همان مقطع تحصیلی الزامی است.

دکتر صامت خاطر نشان کرد: دانشجویان مقطع دکتری تخصصی( پژوهش محور) نیز می توانند در جشنواره دانشجوی نمونه شرکت کنند .شرط ورود به جشنواره، پذیرش یک مقاله ISI مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با EP حداقل 5/0 در همان مقطع تحصیلی الزامی است.

دکتر صامت با بیان اینکه کسب حداقل معدل 16 در مقطع تحصیلی پیشین، برای دانشجویان تمام مقاطع تحصیلی و تمام گروههای آموزشی الزامی است، افزود: در قسمت امتیازدهی پژوهشی، چاپ مقالات در مجلات معتبر خارجی، مجلات علمی پژوهشی وعلمی وترویجی، ارائه مقاله درهمایش ها وکنفرانس های داخلی و بین المللی، مجری یا همکاری در انجام طرح های تحقیقاتی، تألیف، ترجمه و گردآوری کتاب، اختراع، ابداع و نوآوری، تجاری سازی ایده در مقطع کنونی و تاسه سال قبل از مقطع تحصیلی کنونی نیر در امتیازدهی مورد بررسی قرار می گیرد.

وی با بیان اینکه از مقالات ارائه شده و پذیرفته شده در کنفرانس ها، مجامع علمی و بین المللی از هر دانشجو صرفا یک مقاله قابل ارائه، بررسی و امتیازدهی است، افزود: هرگونه نوآوری، عضویت در انجمن های علمی -دانشجویی، عضویت در شرکت دانش بنیان دانشگاهی، کسب مقام در مسابقات علمی کشوری و بین المللی که با عنوان دانشگاه آزاد اسلامی در آنها شرکت شده است، فقط در حین تحصیل درمقطع کنونی مورد قبول است.

دکتر صامت خاطر نشان کرد: در قسمت شئونات دانشجویی؛ تقید به انجام فرائض دینی، تقید به ضوابط و مقررات دانشجویی، تقید به مکارم اخلاقی و حسن شهرت، رفتار پسندیده ودرشان دانشجو و دانشگاه با اساتید، همکلاسی ها ومسئولان دانشگاه اصل است.

گفتنی است نحوه محاسبه امتیازهای بخش های علمی، فرهنگی و شئونات دانشجویی به شرح زیر است:

مقطع تحصیلی

علمی

فرهنگی و اجتماعی

شئونات

جمع

آموزشی

پژوهشی

کاردانی و کارشناسی ناپیوسته

45

کارشناسی

40

کارشناسی ارشد ناپیوسته

28

دکترای حرفه‌ای پزشکی،دندانپزشکی،داروسازی،دامپزشکی وکارشناسی­ارشد پیوسته

25

دکتری تخصصی Ph.D

18

100

صامت درخصوص نحوه امتیاز دهی در بخش پژوهشی گفت: در اختراع، ابداع و نوآوری ها به عنوان یک بخش مهم امتیازدهی در بخش پژوهشی، با توجه به تاسیس شرکت های دانش بنیان به عنوان یکی از اهداف دانشگاه آزاد اسلامی، مشارکت دانشجویان در راه اندازی موسسات نامبرده با مستندات ارائه شده و تایید شده توسط واحد دانشگاهی، شامل اخذ امتیاز می شود.

مدیرکل امور دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی درخصوص مهلت ثبت نام برای شرکت در این جشنواره گفت: کلیه واحدهای دانشگاهی موظفند مطابق آیین نامه از انتهای آبان ماه هر سال نسبت به شناسایی دانشجویان واجد شرایط(حائز شرایط معدل) و تشویق ایشان به شرکت در این آیین نامه اقدام کنند.

دانشجویان متقاضی باید حداکثر تا آخر آبان ماه هر سال، فرم های پیوست آیین نامه را تکمیل و به حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد دانشگاهی تحویل دهند. ضمنا به منظور رسیدگی به موقع و دقیق درخواست ها پس از پایان مهلت تعیین شده امکان بررسی و دریافت فرم های درخواستی امکانپذیر نیست.

وی با اشاره به ارائه تخفیف شهریه برای دانشجویان نمونه افزود: دانشجویان نمونه کشوری که در مقطع تحصیلی خود به جهت اتمام تحصیل فرصت بهره مندی از تخفیف شهریه در ترم های باقیمانده را نداشته اند، می توانند در صورت قبولی در مقطع تحصیلی بعدی مطابق جدول زیر از تخفیف شهریه بهره مند شوند.

کاردانی به کارشناسی نا پیوسته

بهره مندی از40% تخفیف شهریه درترم های تحصیلی

کارشناسی به کارشناسی ارشد

بهره مندی از30%تخفیف شهریه درترم های تحصیلی(ترم های اخذ پایان نامه مشمول دریافت تخفیف نمی گردد)