دکتر واشقانی‌فراهانی در گفت‌وگو با فارس:

تصویر مطلب نشست معاونان پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی مهرماه برگزار می‌شود/ بهبود روند بهره‌گیری از طرح ساها
  • سه شنبه 17 شهریور 1394
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی از برگزاری نشست معاونان پژوهشی و فناوری واحدهای دانشگاه آزاد در روزهای هفتم و هشتم مهرماه در شهر تبریز خبر داد.

ابراهیم واشقانی فراهانی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، گفت: نشست معاونان پژوهشی و فناوری واحدهای دانشگاه آزاد در سراسر کشور در روزهای هفتم و هشتم مهرماه در واحد تبریز این دانشگاه برگزار می‌شود.

وی افزود: در این نشست همکاران معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز حضور می‌یابند تا مسائل مربوط به شرکت‌های دانش‌بنیان و طرح‌های پژوهشی بررسی شود.

واشقانی‌فراهانی ادامه داد: روند بهره‌گیری از طرح ساها مربوط به آزمایشگاه‌های همکار دانشگاه آزاد نیز در این نشست تشریح می‌شود، از طریق طرح ساها تمام اطلاعات مربوط به امکانات آزمایشگاهی در یک سامانه قرار می‌گیرد تا از امکانات دانشگاه به طور بهینه استفاده شده و از خریدهای تکراری پرهیز شود.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: در حال هماهنگی با بانک ملی هم هستیم تا نحوه پرداخت‌ها مشخص شده و بهره‌گیران ساها بتوانند از خدمات مناسب برخوردار شوند.

منبع :خبرگزاری فارس